Experiences

Masterclass: De Vitale Factoren Voor Optimaal Presteren

Exclusief voor ondernemers & prestatiegerichte individuen.

15-10-2012
Start om 15:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Watertoren Vlaardingen

Een interactieve Masterclass in de Watertoren van Vlaardingen voor ondernemers.
Pak de regie over je fysieke en mentale prestaties.

Thomas van der Vliet, Vitaliteitscoach & Mede-oprichter van het Human Performance Lab neemt je in 1,5 uur mee in de vitale succesfactoren voor optimaal presteren.

Ondernemen is topsport en de huidige omgeving & maatschappij vraagt van ondernemers & drukke werknemers veel inspanning, flexibiliteit en incasseringsvermogen. Zonder de juiste zelfzorg krijgen lichaam en geest niet wat ze nodig hebben, waardoor signalen als vermoeidheid, prikkelbaarheid & focusverlies op de loer liggen.


In deze Masterclass krijg je inzicht in de factoren die jouw prestaties beperken en krijg je handvatten hoe je de regie (terug) pakt in een wereld vol prikkels, ongezonde keuzemogelijkheden & afleiding.

Thomas van der Vliet
Gegeven door:

Thomas van der Vliet

Ondernemer / Vitaliteitscoach
Thomas heeft als growth hacker & digitale innovator de (mentale) werkdruk binnen de snelle start-up wereld van dichtbij meegemaakt. Hij ontdekte in die omgeving bij zichzelf & anderen een gat tussen het gevoel van ‘maakbaarheid’ aan de ene kant, met tegelijkertijd veel fysieke & mentale aan de andere kant. Dit gat is hij de afgelopen jaren in gesprongen om uit te vinden hoe je het 'moderne presteren' kan combineren met een vitaal en gebalanceerd leven. 

“De seminars van het LAB zijn toepasbaar op verschillende situaties. Verwacht geen kant en klare brokken, maar pure inspiratie”

Renske Verbeek - Directeur Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Wat kun je verwachten?

Inspiratie

Op inspirerende wijze wordt wordt duidelijk hoe onze omgeving niet meer past bij ons ontwerp en hoe productiviteit langzaam plaats heeft gemaakt voor levenskwaliteit. 
Experiences

Concreet & Praktisch

We gaan concreet en praktisch met elkaar aan de slag om te zien op welke vitaliteitsdomeinen er voor jou winst te behalen valt om te regie te pakken over je prestaties. 

Afsluitende Borrel

We sluiten gezamenlijk af met een borrel op het dak van de iconische Watertoren van Vlaardingen om extra  vragen te stellen en na te praten.

Datum

15 Oktober 2021

Ticket

45,- excl. BTW

Tijd

15:30 - 18:00

De Locatie

IN de Watertoren 
Van Linden Van Den Heuvellweg 2, Vlaardingen

arrow_drop_up arrow_drop_down